Voertuigbeveiliging met Bearlock, ontdek de mogelijkheden

jakob-rosen-M0XtaVoLQvc-unsplash

Het is helaas waar, maar tegenwoordig is voertuigbeveiliging enorm belangrijk. Zowel voor bussen als voor campers geldt dat ze namelijk regelmatig doelwit zijn van inbraak en diefstal. Zo kun je van dag op dag je waardevolle spullen of je geliefde voertuig kwijt zijn. 

En of je het voertuig nu voor je werk of voor je vakantie gebruikt, in allebei de gevallen is het enorm zuur als je met diefstal of inbraak te maken krijgt. Gelukkig kun je met voertuigbeveiliging van Bearlock de nodige maatregelen nemen om het dieven knap lastig te maken. In dit blog vertellen we je over de verschillende soorten sloten van Bearlock.

Bearlock versnellingsbakslot

Het Bearlock versnellingsbakslot is een mechanisch slot dat in de versnellingsbak van je voertuig wordt geïnstalleerd. Het slot voorkomt dat dieven vanuit de bestuurderscabine kunnen schakelen, waardoor het voor hen vrijwel onmogelijk wordt om er met je voertuig vandoor te gaan. Er is ook een variant van het Bearlock versnellingsbakslot voor automaat bestelbussen en campers.

Bearlock stuurslot

Het Bearlock stuurslot is een robuust slot dat wordt bevestigd aan het stuurwiel. Het slot is voorzien van een duurzaam mechanisme dat voorkomt dat het stuurwiel kan worden gedraaid. Dit maakt het vrijwel onmogelijk voor dieven om je bus om camper te besturen. Het stuurwielslot is eenvoudig te installeren en biedt een hoge mate van veiligheid.

Bearlock laadruimtebeveiliging
De sloten van Bearlock waarmee de laadruimte kan worden beveiligd zijn logischerwijs alleen geschikt voor bestelbussen. Wat ons betreft is het beveiligen van de laadruimte een absolute must als je waardevolle spullen in de laadruimte hebt liggen. Denk bijvoorbeeld aan goederen die je bij klanten moet afleveren of een kostbaar gereedschap waarmee je klussen uitvoert.

Laadruimtebeveiliging van Bearlock komt erop neer dat de toegangspunten van de laadruimte van extra sloten worden voorzien, waardoor het lastig wordt om in te breken. Naast de extra sloten op de toegangspunten raden we je aan om raamroosters te plaatsen als er ramen in de laadruimte aanwezig zijn. Doe je dat niet, dan kunnen dieven eenvoudig door het raam naar binnen komen en omzeilen ze op die manier de sloten van de laadruimte.

Bearlock motorkapslot

Het motorkapslot is bedoeld om de waardevolle onderdelen die zich onder de motorkap bevinden te beschermen tegen diefstal. Sommige criminelen hebben het namelijk niet zozeer gemunt op de inhoud van je camper of je bestelbus, maar richten zich op de onderdelen die zich onder de motorkap bevinden. 

Deze onderdelen zijn immers honderden euro’s waard en kunnen daardoor flink wat geld opleveren. Het motorkapslot is wat ons betreft dan ook een absolute must zowel voor campers als voor bestelbussen. Het is een extra beveiliging naast het standaard aanwezige slot van de motorkap, waardoor het openen van de motorkap een stuk lastiger wordt.

Aanbevolen artikelen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *