Mercedes, een van de bekendste Duitse automerken ter wereld

mercedes

Mercedes-Benz, beter bekend als Mercedes is een van de bekendste Duitse automerken ter wereld en wordt meteen ook gezien als een van de luxere automerken. Dat is uiteraard niet zonder reden. De luxe uitvoeringen van de verschillende modellen binnen het assortiment en de verschillende lijnen dragen hier allemaal aan bij. Al sinds 1926 maakt Mercedes al auto’s die speciaal gericht zijn op innovatie en design.

Mercedes ontwikkelt en produceert niet alleen personenauto’s, maar ook veel andere voertuigen zoals busjes, bestelwagens, bussen en vrachtwagens die allen het ook binnen hun klasse zeer populair zijn vanwege de goede kwaliteit en de geweldige rijervaring. Bij Mercedes gaat het om kwaliteit, comfort en veiligheid. Dat is wat alle voertuigen van Mercedes uitstralen en wat veel mensen ook vooral belangrijk vinden bij het zoeken naar en bij het kopen van een nieuwe auto.

Mercedes staat voor kwaliteit, comfort en veiligheid

De kenmerken kwaliteit, comfort en veiligheid komen uiteraard in ieder model van Mercedes terug. Zo ook in de Mercedes A-Klasse. De A-Klasse is als hatchback zeer geliefd. Mede door de dynamische rijervaring bij het besturen van deze compacte middenklasse auto. De auto heeft veel verschillende uitvoeringen en heeft al redelijk wat uiterlijke veranderingen gehad. De derde generatie van de A-klasse van Mercedes is zelfs al in het leven geroepen. Dit is belangrijk om voor een groot merk zoals Mercedes mee te gaan met de tijd, trends en behoeftes van hun doelgroepen.

De Mercedes Benz A-Klasse is alweer in 1997 voor het eerst op de markt gebracht en is tot vandaag de dag nog steeds te koop, weliswaar in een nieuw jasje. Het model gaat dus al bijna weer 25 jaar mee. Er is nog steeds vraag naar wat compactere, maar luxere auto’s die heerlijk zijn voor op de weg. De Mercedes Benz A-Klasse is hier een voorbeeld van. Ook ontbreken de duurzame technologieën niet bij Mercedes.

De Mercedes Benz A-Klasse is nu namelijk ook in een plug-in hybride uitvoering beschikbaar. Toch zijn er nog heel veel benzine uitvoeringen van de Mercedes Benz A-Klasse tweedehands te koop. Dat is uiteraard zeer interessant wanneer je voor minder geld in een luxe auto wilt rijden zoals deze prachtige Mercedes Benz A-Klasse.

Aanbevolen artikelen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *